В тази връзка  служители от службите за пожарна безопасност във

...
В тази връзка  служители от службите за пожарна безопасност във
Коментари Харесай

Тръгват проверки за пожарна безопасност по хотели и заведения във Варна


В тази връзка  чиновници от службите за пожарна сигурност във Варненска област подхващат тематични инспекции на хотели, заведенията за забавление и хранене, почивни станции и други

Проверява се организацията за пожарна сигурност и готовността на личния състав за деяние при зародили катастрофи, основаните условия за сполучлива евакуация на пребиваващите в обектите, пътищата за пожарогасителна и аварийно-спасителна активност, редовността на пожарогасителните, пожароизвестителните, вентилационните и електрическите съоръжения. При констатиране на несъответствия с условията на нормативните актове за пожарна сигурност в обектите, ще се подхващат съответните превантивни и административно-наказателни дейности.

Служителите на дежурните смени организират занятия на обекти в курортните комплекси, за тяхното оперативно проучване и инспекция на заложените в проектите за пожарогасене, тактически решения.

Собствениците, ръководителите и работещите в курортните комплекси би трябвало да са осведомени и да съблюдават условията на Наредба № 8121з–647 от 01 октомври 2014 година за разпоредбите и нормите за пожарна сигурност при употреба на обектите.

.  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР